Wie wij zijn

01

Van advies tot realisatie

We helpen handels, distributie, productie en retailorganisaties om hun strategie te vertalen naar systemen. Met slimme concepten en oplossingen bouwen we aan de supply chain van morgen. Business consultancy vanuit de inhoud, al meer dan 20 jaar. Minder kosten, snelle levering en goede beschikbaarheid van grondstoffen? En bovenal: tevreden klanten? Met business- en procesoptimalisatie én implementatie helpen we bedrijven om wendbaar te zijn en hun organisatie optimaal in te richten.

02

Een helder doel

Organisaties sterker en veerkrachtiger maken, met werkbare concepten en oplossingen die hen echt vooruithelpen. Die hen helpen om slim gebruik te maken van digitale mogelijkheden. En om nauw met ketenpartners samen te werken, betere tactische en operationele beslissingen te nemen, en verschil te maken in duurzaamheid. Deze visie is de leidraad in onze activiteiten en toekomst.

Waar ligt uw focus? Ontdek of wij uw ideale partner zijn.

Uw focus

Neem contact op

03

Pragmatische ondersteuning

We bedenken en realiseren oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen rond aanvoer en planning, productie en assemblage, opslag en distributie, verkoop en service. Hiertoe werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. Als inhoudelijk adviseur, procesbegeleider of het benodigde ‘duwtje in de rug’. Op basis van onze ervaring en best practices voorzien hen van kennis en context. We kennen uw markt en weten wat werkt. Samen kijken we wat nodig is. Dat zetten we om in een project. En we gaan pas weg als ú vindt dat het helemaal klaar is.

04

Business consultancy en implementatie

Werken met Chainresult TD&M betekent samenwerken. In een open en heldere dialoog. Complexe vraagstukken zetten we om in behapbare delen. We analyseren, verhelderen, komen met werkbare oplossingen, jagen aan en zorgen voor impact. Ieder advies is uniek, geen project is hetzelfde. Samen implementeren we uw plan en realiseren we uw doelstellingen. Resultaat staat voorop.