Werkgebieden

Trading

Distribution

Manufacturing

Retail

Trading

Organisaties en consumenten hechten aan goed product advies en foutloze belevering. Of het nu gaat om verbruiksonderdelen of een seizoensgebonden assortiment in een winkel op een A-locatie. Leverbetrouwbaarheid en een aanbod dat optimaal aansluit op de vraag. Wij helpen u om uw plek in de keten te veroveren, behouden en ontwikkelen. Met een systeemlandschap dat u in staat stelt om keuzes te maken op basis van adequate inzichten. Vandaag én morgen.

Distribution

Transport plannen met optimale positionering van producten in uw trailer, rekening houdend met de beladingsgraad. Met oog voor routing, afmetingen en kenmerken. De last mile is steeds belangrijker: dat laatste stukje tot aan de ontvanger fijnmazig organiseren. Welke vervoersmodaliteiten kiest u en waarom, en hoe gaat u om met duurzaamheid? Werken vanuit krachtige doelstellingen die u in staat stellen om gestructureerd keuzes te maken. Ook als iets logistiek anders loopt dan verwacht. Juist dan. Samen zorgen we voor flexibele inrichting van de distributie, wat meer omzet oplevert.

Manufacturing

Een product samen met uw klant ontwerpen en realiseren, conform de eisen van de markt en wet. Productieopdrachten slim plannen in de ideale mix met uw made-to-stock assortiment. Omgaan met capaciteitsvraagstukken. Over meerdere bedrijven heen plannen om maximale utilisatie te behalen. Ontwikkelingen als smart manufacturing en predictive maintenance benutten om optimaal te presteren. Zo zijn verbruiksonderdelen altijd op voorraad, en grijpen u en uw klant niet mis. Onze business consultants helpen u om het maximale uit uw systeemlandschap te halen en om uw doelstellingen te bereiken.

Retail

Het is belangrijker dan ooit om de consument een gepersonaliseerde ervaring te bieden. Tegelijkertijd houdt u uw proces graag zo standaard mogelijk, omdat dit voor meer efficiëntie zorgt. Slim omspringen met A-merken of huismerkassortimenten, en met de belevering van A-, B- of C-vestigingen. De klant bieden waar hij om vraagt of gaat vragen, zonder onnodig grote voorraden te houden. Krachtige processen, uitgevoerd door kundige medewewerker die steunen op eenduidige data en gestroomlijnde systemen. Dat is wat Chainresult samen met haar opdrachtgevers realiseert.